HOME LEARN COMMUNITY CAMP ABOUT CONTACT

Instagram  Facebook   YouTube   e-mail info@bogatasuma.eu   Call +385 95 5555677   Website in Dutch language NL   Hrvatski HR      


Bogata Šuma

Dobrodošli u Bogatu Šumu, naše obiteljsko permakulturno imanje i robinzonski kamp u šumi. Nalazimo se usred Hrvatske, okruženi šumom s obiljem divljih životinja.

Bogata Šuma je dizajnirana i razvijena po principima permakulture. Brinemo se za zemlju, za ljude oko nas i za budućnost. Živimo samostalno i dijelimo svoje obilje. Želimo stvoriti održivo mjesto za življenje slijedeći prirodne obrasce.

Mi smo nizozemska obitelj (Peter, Barbara, sin Nol i kćerka Jelena) koja se doselila u Hrvatsku 2009. godine. Živjeli smo u gradu i željeli smo živjeti u nedirnutoj prirodi. I to je ono što lijepa Hrvatska ima!

Dobrodošli ste kao gost u našem malom kampu u prirodi, na našim obrtničkim i permakulturnim radionicama. Možete volontirati I učiti o održivom živima, permakulturi, samoodrživosti, raznim zanatima i rada na našim projektima.

 

KAMPIRANJE

Campground in nature in Croatia

Camping in nature in Croatia

 

 

RADIONICE & AKTIVNOSTI

Permaculture workshops and craft workshops in nature

Permaculture workshops in Croatia

 

 

VOLONTIRANJE

Volunteer work on a permaculture farm in Croatia

Volunteer work in Croatia

 

Uživajte u slatkoj vodi iz našeg izvora, zdravoj hrani iz našeg ekološkog vrta, voću iz šumskog vrta, živoj ogradi i šumskom vrtu, gljivama iz naše šume...

Za našim stolom uvijek ima mjesta za goste. Ako želite rucati ili vecerati s nama, slobodno nas nazovite ili pošaljite SMS poruku! 095 5555 677.

Pretplatite se na naše obavijesti (Engleski jezik)

 


Instagram   Facebook   YouTube   e-mail info@bogatasuma.eu   Call +385 95 5555677  Website in Dutch language NL   Hrvatski HR


Visit us

 on our campsite for a holiday in nature

 for a course or workshop

 for a great organic lunch or dinner

 

Stay with us

 for a few weeks as a volunteer

 forever in our village

 

Learn with us

 permaculture, social permaculture and Cultural Emergence

 sustainable living and self sufficiency

 about living your life differently